AutoevaluaT la Teva Mobilitat


La "eco-impuestos pesos pesados" proporcionará más de $ 2 millones a la Ecomov consorcio



L@ Qarpa x 1 Mobilitat + sana L@ €leQtriQa 



et proposem una meta 

IDENTIFICAR I CONSTRUIR VALORS
com els reflexats en




11 principis 
X fer
+ QAlicio 

Comunicar +
x generar + sinergies
x compartir +

Comentaris

  1. A la cerca del tresor .... els 9s mercats , els mercats sorgits de l'enginy de les persones

    ResponElimina
  2. Fer-se càrrec de la seva vida

    Alguna vegada parles a tu mateix, en veu alta? La gent ho fa, i és perfectament normal, tot i que actualment, normalment comprovem primer si parlen amb un telèfon mòbil. Tanmateix, en la seva major part, la vostra autoparlació és silenciosa i és enormement potent.



    Parlem amb nosaltres tot el temps. De fet, la major part d’aquesta conversa passa en forma de pensaments i, generalment, passen tan de pressa que ni tan sols en som conscients. Fem una ullada més de prop.



    Mentre llegiu això ara mateix, parleu amb vosaltres mateixos tres vegades més ràpid que llegiu. Quan deixeu de llegir, la vostra ment s’accelera aproximadament sis vegades més ràpidament. S’ha calculat que cada dia tenim entre 50.000 i 70.000 pensaments. Això és un pensament cada 1,2 a 1,7 segons. I som conscients d’aproximadament un 20% d’aquests pensaments.



    Aquests pensaments corrents, o "autoparlació", com se'n diu, són extremadament significatius. És important que prengueu consciència del que conté la vostra auto-xerrada. La vostra xerrada sobre vosaltres mateixos acumula o enderroca la vostra imatge de vosaltres mateixos, determina quin tipus de relacions teniu amb altres persones, influeix en quin tipus d’ingressos teniu i en quin tipus de feina feu. La vostra auto-xerrada afecta pràcticament tot a la vostra vida.



    Si us expliqueu que no us passen coses bones, hi ha moltes possibilitats que no ho facin, perquè el vostre subconscient s’assegurarà que trobeu la manera de demostrar la vostra raó. I si teniu una expectativa positiva d’èxit, és probable que tingueu èxit. Persistiràs en els teus esforços i persuadiràs els altres perquè t’ajudin fins a aconseguir el teu objectiu.



    Per tant, presteu molta atenció al tipus de coses que us dieu. I, si escolteu retrucades, etiquetes despectives o crítiques dures, atureu-les deliberadament i responeu-vos de manera positiva. Quan us feu càrrec de la vostra autoparlació, feu un llarg camí per fer-vos càrrec de la vostra vida

    ResponElimina
  3. https://maps.app.goo.gl/31ahTW7bdpA7p787A

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada